Suoraan sisältöön

Sähköromu (SER)

SER eli sähkö- ja elektroniikkaromu vastaanotetaan Kierrätyksen ja lajittelun keskus Kiepissä Mikkelin EcoSairilassa. Osoite: Kiertotaloudenkatu 18 (ent.Metsä-Sairilantie 18), 50800 Mikkeli.

SER eli sähkö- ja elektroniikkaromu otetaan vastaan kotitalouksilta veloituksetta. Vastaanotetun SE-romun kunto ei vaikuta veloitukseen. Uutta elämää Group keskittyy kotitalouksien SE-romuun ja Metsäsairila Oy yritysten toimittamaan romuun. 

Sähkölaitteiden uudelleenkäyttösopimus meillä on palveluyhtiö Elkerin kanssa. Sopimuksen mukaan Uutta elämää Group saa tarkistaa ja kunnostaa kierrätyskelpoisia sähkölaitteita myyntiä varten. SE-romuksi määritetään kaikki verkkovirralla, paristolla tai akulla toimivat laitteet. SE-romua on siis yhtälailla sähköliesi kuin paristoilla toimiva valaisin tai akkuporakone. SE-romuna voi tuoda myös sähköjohdot.

Hyvä asiakas

Kun tuot SER-romuksi luokiteltua tavaraa, ole mahdollisimman rehellinen tuotteen kunnon suhteen. Maksua ei peritä vaikka tuote on rikki, mutta koska kierrätämme tuotteita korjaus- ja testauspajojen kautta, olisi meille arvokasta tietää, kannattaako tuotetta yrittää kunnostaa – vai viedäänkö se suoraan romuksi.