Suoraan sisältöön

Tervetuloa Kierrätysfestareille
lauantaina 14.5. klo 10-14

Me Uutta elämää Group olemme vastuullinen kierrätyksen, kiertotalouden ja työelämän osaaja. Työllistämistoimintaan liittyvien palvelujen lisäksi meidän merkittävänä tarkoituksena on kiertotalouden, erityisesti kierrätyksen edistäminen. Ympäristövastuu tarkoittaa meille konkreettisia tekoja omassa toiminnassamme. Mikäpä siis sen sopivampaa kuin järjestää kierrätysfestarit, jossa tuotteet saavat uuden elämän. Tule tekemään löytöjä, nauti ostosten lomassa kahvilan maukkaita antimia ja laita huutokaupan meklari töihin huutaen itsellesi ainutlaatuisia aarteita. Tapahtumassa esittelemme myös Bokashia, jolla teet ravinteikasta multaa biojätteistä sekä tulikoria, jolla valmistat herkullista loimulohta. Esittelyssä myös muita Uutta elämää Designtuotteita.

Nappaa kaverit mukaan ja tulkaa nauttimaan keväisestä tunnelmasta!

Uutta elämää huutokauppa - klo 10.00 alkaen

Tule huutamaan itsellesi löytöjä! Huudettavana mm. astioita, taidetta, kodin sisustusta ja sähköelektroniikkaa. Huutokaupattavilla tuotteilla on pohjahinta ja ne myydään siinä kunnossa kuin ne ovat huutohetkellä. Ei vaihto-/ palautusoikeutta. Osa tuotteista testattuja ja suoraan käyttövalmiita. Huutokauppa järjestetään Uutta elämää Myymälän edessä - parkkipaikalla. Jaamme huutokaupattavista tuotteista kuvia somessa ennen huutokauppaan. Löydät meidät sieltä nimellä @uuttaelämää

Uutta elämää Myymälässä

Uutta elämää Myymälässä paljon tuotteita erikoishintaan 5€, 10€, 15€ & 20€. Tervetuloa ostoksille ja tekemään mahtavia löytöjä! 

Maukasta loimulohta tulikorilla

Esittelyssä suosittu erälehden testaama tulikori. Tällä valmistat maistuvat kalat kotiin tai juhliin. Maisteltavana rajoitettu erä tulikorilla valmistettua lohta. Tämä on oiva vaihtoehto mökkituliaisiksi - tervetuloa tutustumaan! 

Uutta elämää Myymälässä

12.5. vietetyn Suomalaisuuden päivän kunniaksi myyntiin on nostettu paljon suomalaisilta merkeiltä olevia vaatteita ja kankaita! 

Kaikki Design-tuotteet -20%

Vain lauantaina kaikki Uutta elämää Design tuotteet -20%. Design-tuotteet ovat meillä valmistettuja! 

Uutta elämää Kahvilassa maukkaita herkkuja

Uutta elämää Kahvila tarjoaa 50:lle ensimmäiselle kahvilan maukasta porkkanakakkua. Tarjoilu klo 11.00. alkaen.Kahvilasta löydät myös maukkaat makeat ja suolaiset leivonnaiset. Nauti paikanpäällä tai osta mukaan. Myös kahvilan terassi on avoinna. 

Löydät meidät osoitteesta

Raviradantie 8-10 - 50100 Mikkeli