Suoraan sisältöön
Toimintakeskus
Olemme siirtyneet siivoukseen, jossa perinteinen puhdistusaine on korvattu suodatinjärjestelmän avulla käsitellyllä vedellä.

Julkaistu 12.04.2023

Puhtautta ilman kemikaaleja ja ympäristöstä välittäen

Olemme siirtyneet siivoukseen, jossa perinteinen puhdistusaine on korvattu suodatinjärjestelmän avulla käsitellyllä vedellä.

Ympäristöjärjestelmämme avulla huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristönäkökulman ja haluamme olla edistämässä kestävämpää huomista. Toimitiloissamme on aikojen saatossa siivottu perinteisillä kemikaaleilla ja aloimme pohtimaan ovatko ne kaikki haitallisia yhdisteitä sisältävät aineet aivan välttämättömiä. Iloksemme huomasimme, että eivät todellakaan ole! On olemassa myös täysin kemikaalittomia vaihtoehtoja, jotka ovat turvallisia siivoojille, tilojen käyttäjille, pintamateriaaleille sekä yhteiselle ympäristöllemme.

Meillä on kaksi palveluntarjoajaa ja menetelmät perustuvat puhdistettuun vesijohtoveteen, johon lisätään käyttötarkoituksen mukaan luonnonmukaisia mikrobeja tai otsonia. Käsitelty vesi on paitsi vaaratonta ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnille, myös loistavaa puhdistusteholtaan. 

Lisätietoa palveluntarjoajista: 

https://www.orbotech.fi/

Puhdasta ilman kemikaaleja | Ownwell-siivousmenetelmä